홍보센터
PR Center
자유게시판
홈 > 자유게시판

тамақ өнімдерінің классификациясы - азық түлік өнімдерінің химиялық құ…

페이지 정보

profile_image
작성자 Madeleine
댓글 0건 조회 23회 작성일 24-08-01 02:28

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=тамақ+өнімдерінің+классификациясы+азық+түлік+өнімдерінің+химиялық+құрамы
 
 
тамақ өнімдерінің классификациясы - азық түлік өнімдерінің химиялық құрамы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Азық-түлік тауарлардың жіктеу – оларды жалпы немесе сипатты белгілері, тауарлардың шығу тегі, олардың химиялық құрамы, пайдалануы және т.б. көрсеткіштері бойынша топтарға немесе класстарға бөлу. Читать ещёАзық-түлік тауарлардың жіктеу – оларды жалпы немесе сипатты белгілері, тауарлардың шығу тегі, олардың химиялық құрамы, пайдалануы және т.б. көрсеткіштері бойынша топтарға немесе класстарға бөлу. Осыларға байланысты азық-түлік тауарларының әртүрлі жіктеу түрлері бар, бірақ олардың ешқайсысы жалпы қабылданбаған. Қазіргі жіктеу бойынша барлық азық-түлік тауарлары келесі топтарға жіктеледі: дән-ұн тауарлары; жеміс-көкөніс тауарлары және саңырауқұлақтар; крахмал өнімдері; қант, бал, кондитер өнімдері; дәмдік; тағамдық майлар; сүт тауарлары; жұмыртқа; ет; балық тауарлары; тағамдық концентраттар. Скрыть. Азық-түлік өнімдерінің физиологиялық қасиеттерін және олардың ағзаға әсер ету механизмін білу; шикізаттың пайдалы қасиеттерін оңтайлы қолдана білу, тамақ. Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы, тиімділігі, сапасы, стандарттау және жіктеу. Тамақ өнімдерінің сапасын анықтауға әсер ететін факторлар, тамақ өнімдерінің индексациясы, азық -түлік тауарларын қабылдау және. Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы. 2 Тақырып. Тамақ өнімдерінің органикалық заттары, басқа заттары және энергетикалық құндылығы. 3 Тақырып. Тауар белгілері 4 Тақырып. Тамақ өнімдерін консервілеу Тақырып 5. Балық консервілері мен пресервтері. 7 Тақырып. Шырындар 8 Тақырып. Сусындар 9 Тақырып. Дүмбілдер және жылдам мұздатылған екінші тағамдар. Субөнімдерді өңдеу. Жүнді субөнімдерді өңдеу. Тамақ өнімдері өндірісінің жалпы. Тамақ өнімдерінің қосымша заттары. Технологиялық нұсқаулар. Жылумен өңдеу. Субөнімдерді тасқынды желілерде өңдеу. 1 Тақырып. Тамақ өнімдерінің химиялық құрамы. 2 Тақырып. Тамақ өнімдерінің органикалық заттары, басқа заттары және энергетикалық құндылығы. 3 Тақырып. Тауар белгілері. 4 Тақырып. Тамақ. Өнімнің энергетикалық құндылығы оның құрамындағы май, белок, көмірсу мөлшерімен анықталады. Тамақ өнімдерінің энергетикалық құндылығы 100 г шаққанда килоджоульмен (кДж) немесе килокалориимен (ккал) өрнектеледі. Читать ещёӨнімнің энергетикалық құндылығы оның құрамындағы май, белок, көмірсу мөлшерімен анықталады. Тамақ өнімдерінің энергетикалық құндылығы 100 г шаққанда килоджоульмен (кДж) немесе килокалориимен (ккал) өрнектеледі. Адам организмінде 1г май тотыққанда 9,3ккал (37,7 кДж); 1г белок 4,1 ккал (16,7 кДж); 1г көмірсу 3,75 ккал (15,7 кДж) энергия бөлінетіні белгілі. Организм энергияның белгілі бір мөлшерін сол сияқты органикалық қышқылдар мен спирттер тотыққанда алады. Өнімнің химиялық құрамын біле отырып, оның энергетикалық құндылығын анықтауға болады. Мысалы: Голланд сырына (% есебімен): бе5; май -30,9; көмірсу 0,2 бар. Скрыть. 6 Астық-ұн тауарларының ассортименті, химиялық құрамы, азықтық құндылығы. 7 Нан-тоқаш, кепкен нан жəне баранкалы өнімдердің ассортименті. Химиялық құрамы, сапасына қойылатын талаптар. Жоғары температурада өңделген тамақ өнімдері құрамында денатурацияланған ақуыздар болады. Бұл әдіс жеміс-жидектерді, саңырауқұлақтарды, сүтті, балықты кептіруде және нан, кондитер өнімдерін пісіруде қолданылады. Читать ещёЖоғары температурада өңделген тамақ өнімдері құрамында денатурацияланған ақуыздар болады. Бұл әдіс жеміс-жидектерді, саңырауқұлақтарды, сүтті, балықты кептіруде және нан, кондитер өнімдерін пісіруде қолданылады. Ақуыздардың биологиялық құндылығы ол ауыстырылмайтын амин қышқылдарының ағзада өнделмейді. Скрыть. Дүкендерде Неге біз осындай зиянды азық-түлік өнімдерін ұнатамыз және неге Танымал азық-түлік өнімдерінің құрамына енетін зиянды қоспалар үйренуді тудырады. Читать ещёДүкендерде Неге біз осындай зиянды азық-түлік өнімдерін ұнатамыз және неге Танымал азық-түлік өнімдерінің құрамына енетін зиянды қоспалар үйренуді тудырады. Үйренуді аспартам (Е-951) деген қант ауыстырушысы да Жоғарыла аталған барлық 10 тағам өнімінің барлығы жиі қолданыс 3.2 «18-19 жас аралығындағы жастардың рационындағы азық-түлік қоспалары» 1 кезең. Мен 1 курс студенттері арасында «Роллтон» жылдам даярланатын кеспесі. Табиғи шырын «Моя семья». Скрыть. Технологиялық процестерге сәйкес шикізаттан және жартылай фабрикаттардан дайын тамақ өнімдерінің сапасын және технологиялық процесті жүргізуді ұйымдастыра алады. 3. Дайын өнімді техникалық бақылау әдістерін біледі. Читать ещё2. Технологиялық процестерге сәйкес шикізаттан және жартылай фабрикаттардан дайын тамақ өнімдерінің сапасын және технологиялық процесті жүргізуді ұйымдастыра алады. 3. Дайын өнімді техникалық бақылау әдістерін біледі. 4. Тамақ өнімдерін өндіру процесінде дайын өнімді сынау және техникалық бақылау әдістерін қолдана алады. 5. Азық-түлік өндірісінің сапасын, қауіпсіздігін және қадағалануын басқаруға қабілетті шикізат. 6. Технологиялық процестерге сәйкес өндірістегі жартылай фабрикаттардан алынатын шикізат пен дайын тамақ өнімдерінің сапасын есепке алуды қамтамасыз етеді. Скрыть. Тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерінің химиялық және биологиялық қауіпсіздігі, тағамдық қоспалардың, БАВ және БАД рөлі мен маңызы. Азық-түлік Органикалық заттардың негізгі кластары. Читать ещё- тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерінің химиялық және биологиялық қауіпсіздігі, тағамдық қоспалардың, БАВ және БАД рөлі мен маңызы. Азық-түлік Органикалық заттардың негізгі кластары. Белоктар бір ғасырдан астам уақыт бойы биополимерлерді зерттеудің алдыңғы қатарында болды физиолог в. Кюне ферментті бөліп алып, сипаттаған кезде трипсин, а биохимик Э. ф. хоппе-Сейлер гемоглобин кристалдарын алды. Бұл тәжірибелер ақуыздардың бар екендігін дәлелдеді. Скрыть.

gas energy директор, gas energy вакансии хабарлама хат дегеніміз не мың алғыс әке өлең, мың алғыс әке баққаның үшін еңбекпен нанды тапқаның үшін скачать шақан шері уикипедия, шақан шері романы талдау



тіл күніне арналған тақпақтар, тіл туралы тақпақ 4 шумақ орысша логикалық элементтердің қандай түрлерін бар, логикалық элементтер слайд туған жер міржақып дулатов, туған жерге арнау көтеріп саныңды кіргізіп жаныңды скачать, тындашы ан салайын мен скачать бесплатно приказ 494 мвд рк, приказ 120 кчс мвд рк мектеп құндылығы мұғалім құндылығы, мұғалім ізденісі тур центр первый
жазықтық фигуралар
mektep.snation вход
база данных казахстан
аспан денелері не жатады
лучший гол чм-2022

.
==============================================================

~~~~~ алакөл ауданы жыланды ауылының ауа райы ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.